LUCRATOR IN STRUCTURI PENTRU CONSTRUCTII

LUCRATOR IN STRUCTURI PENTRU CONSTRUCTII

ÎNSCRIE-TE ONLINE!     DOWNLOAD FIȘĂ ÎNSCRIERE!
  • Cod C.O.R./N.C.: 7122.1.3
  • Durata: 8-12 saptamani
  • Acreditat: ACREDITAT

LOCAȚIE CURSURI: pentru grupuri de 15 persoane, organizăm cursuri în județul dvs.

MODALITATI DE ÎNSCRIERE: Înscrierea participanților se poate face electronic la adresa de e-mail: office@althera.ro sau online, competând formularul de mai sus, cu menționarea cursului pentru care optați și un număr de telefon de contact.

Cursurile se adresează persoanelor care vor să învețe o meserie, în timp ce evaluarea competențelor - examenele (butonul CALIFICĂRI AUTORIZATE) se adresează acelor persoane care au deja experiență în muncă sau cunosc meseria și urmăresc, în principal, obținerea urgentă al unui certificat recunoscut care să le ateste competențele.

DESPRE CURS:

Lucratorul in structuri pentru constructii este muncitorul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şantierelor de construcţii şi/sau în diverse puncte de lucru. Lucratorul in structuri pentru constructii participă la executarea lucrărilor de construcţii obişnuite sau clădiri; lucrări speciale; lucrări de căi de comunicaţie; construcţii hiodrotehnice ,etc.

Persoanelor  care lucreaza ca si Lucrator in constructii , dar nu au calificare ,  firmelor care isi trimit angajatii la calificare si persoanelor care au loc de practica

Durata curs: 8-12 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )

Condiții de participare la curs: 8 clase absolvite

Ce se învață la curs:

Notiuni generale despre constructii

Materiale de constructii

Planuri pentru constructii

Prelucrarea materialelor

Sapaturi si sprijiniri

Cofraje din lemn

Lucrari simple de armare

Lucrari de betoane

Zidarii simple de caramida

Tencuieli obisnuite driscuite

Materiale si produse: Stagiul de practica  se face in unitati specializate sau la locul de munca

Program de curs flexibil.

Curs acreditat de Minister

Certificare

Certificatele au recunoaştere naţională și internațională.

Pentru recunoasterea internațională a diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale obținute în România este necesară apostilarea (tări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea. În vederea aplicării apostilei sau a supralegalizării de către organele competente este necesară verificarea autenticitații diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale. Verificarea autenticității se face de către instituția emitentă.


ÎNSCRIE-TE ONLINE!     DOWNLOAD FIȘĂ ÎNSCRIERE!

ŞTII MESERIE DAR NU AI CALIFICARE?

ATUNCI te așteptăm sa te prezinți la un test (examen) de evaluare a competențelor profesionale. Evaluarea poate fi aplicată în orice moment chiar dacă nu ai absolvit un curs. Actele se pot transmite în format electronic scanate pe adresa noastră de email sau poze transmise direct pe WhatsApp.

Partenerii noștri