Disable Preloader

Noutăți

Diplomă de calificare autorizată

Programul de evaluare a competențelor profesionale se adresează acelor persoane care cunosc o meserie dar nu dețin o diplomă care să le ateste cunoștințele. 

Aceste programe NU presupun PARTICIPAREA LA UN CURS de lungă durată ci oferă posibilitatea atestării experienței profesionale prin susținerea unei examene care are ca scop evalurea competențelor cadidatului. 

Examenul presupune atât o probă teoretică cât și una de practică care are la bază standardul ocupațional pentru meseria solicitată. 

Programele noastre de calificare prin evaluare sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar evaluatorii de competențe profesionale desemnați pentru fiecare calificare în parte, sunt specialiști certificați și înregistrați de A.N.C. 

Noile calificări/ocupații pentru care urmează să ne autorizăm:

ADMINISTRATOR DE CONDOMINII

BRANCARDIER

COFETAR - PATISER

ELECTRICIAN AUTO

MOZAICAR - FAIANȚAR

BRUTAR

office-1209640_640

ŞTII MESERIE DAR NU AI CALIFICARE?

ATUNCI te așteptăm sa te prezinți la un test (examen) de evaluare a competențelor profesionale. Evaluarea poate fi aplicată în orice moment chiar dacă nu ai absolvit un curs. Actele se pot transmite în format electronic scanate pe adresa noastră de email sau poze transmise direct pe WhatsApp.

Whatsapp